auto belasting
BelastingTelefoon Auto 0800 0749 gratis.
Vanuit Nederland 0800 0749 gratis. Vanuit het buitenland 31 88 156 59 75. Voor vragen over motorrijtuigenbelasting mrb belasting zware motorrijtuigen bzm en belasting van personenauto's en motorrijwielen bpm bijvoorbeeld bij import van auto's. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Houd kenteken/burgerservicenummer BSN bij de hand. Bel de BelastingTelefoon alleen op telefoonnummers die wij zelf vermelden. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Javascript staat uit in deze internetbrowser.
Belastingen voor auto en vervoer Onderwerp Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier Home Alle onderwerpen Belastingen voor auto en vervoer. Belastingen voor auto en vervoer. Deze hoofdrubriek bevat 5 rubrieken. Bpm berekenen en betalen. Ik gebruik de auto van de zaak privé. Hoeveel bijtelling moet ik betalen? De belastingzaken voor uw auto regelt u met de Belastingdienst. Ik ga als particulier een nieuwe auto kopen. Welke belastingen moet ik betalen? Ik ga als particulier een tweedehands auto kopen. Welke belastingen moet ik betalen? Ik ga privé een auto leasen. Welke belastingen moet ik betalen? Ik krijg een auto van de zaak.
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
Aanvragen van een kenteken is dan niet meer mogelijk behalve wanneer er het volledige verschuldigde bedrag is afbetaald. Auto of motor verkocht? De belasting dienst zal automatisch de wegen belasting stopzetten en het eventueel verschuldigde bedrag terugstorten. Wanneer u opzoek bent naar een ander voertuig is het verstandig om vooraf te controleren op bijvoorbeeld schade of correcte km-stand. Via wegenbelasting.nl is het mogelijk om alle autogegevens op te vragen om extra zekerheid te krijgen. Bij een auto bus camper of bestelauto bent u verplicht om wegenbelasting te betalen. Het tarief dat u moet betalen verschilt per voertuig. Bereken via kenteken of handmatige invoer het tarief dat u moet betalen.
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Wanneer u een auto op uw naam heeft staan maar er niet mee rijdt is het verstandig en goedkoper om de auto tijdelijk te schorsen. Wanneer u uw auto het eerste jaar schorst kost u dat 100 en elke volgend jaar 50. U hoeft dan in deze periode geen motorrijtuigenbelasting te betalen. Tijdens de schorsing mag de auto niet gebruikt worden of op de openbare weg staan. Soms is sloop de enige optie omdat verkopen niet meer kan. In principe verkoopt u uw auto aan een sloopbedrijf en ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Vanaf dit moment bent u niet meer verantwoordelijk voor de voertuigverplichtingen zoals de betaling van wegenbelasting en het afsluiten van een WA verzekering.
Cookiewall Het Financieele Dagblad.
Autobelasting.info Lees hier alles over autobelasting Tip.
Dit kan al snel handenvol autobelasting euros schelen! Naast de wegenbelasting kennen we ook de Belasting op Personenautos en Motorrijwielen BPM. Deze autobelasting wordt bepaald aan de hand van de milieuvriendelijkheid van uw auto. Als een auto bijvoorbeeld weinig tot geen CO2 uitstoot zal deze een stuk minder tot geen BPM kosten. Voor zeer zuinige autos daaronder verstaan we autos die minder dan 92 gram per kilometer uitstoten is er sprake van een vrijstelling voor de BPM. Let wel op dat deze regels in 2014 opnieuw gaan veranderen. Dan komt deze vrijstelling namelijk te vervallen. Alleen de autos die minder dan 51 gram per kilometer uitstoten mogen dan nog genieten van een vrijstelling. Staan de autobelastingregels altijd vast? De regels omtrent autobelasting zijn voortdurend in beweging.
autobelasting 2017.
Bekijk actiemodellen nieuwe auto's. Kan ik u helpen?
Auto Alle informatie over auto belasting.
Auto belasting in Nederland. Wanneer u een auto bezit krijgt u te maken met vele soorten belastingen en regels. Ook wanneer u er niet mee de weg op gaat krijgt u te maken met auto belasting. Op internet zijn er diverse rekenprogrammas te vinden waarmee u de auto belasting ofwel de wegenbelasting kunt berekenen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld berekenen met welke auto belasting u te maken krijgt en hoeveel wegenbelasting u per jaar moet betalen. Wilt u weten wat de wegenbelasting precies inhoudt en hoe deze berekend wordt?
BELASTINGDIENST Contact 0800 0543.
Belastingdienst Contact een belangrijk contact Belastingdienst Telefoon is op maandag-donderdag bereikbaar van 8 tot 20 Telefoonnummer Belastingdienst Belastingdienst Bellen

Contacteer ons