auto belasting
Wegenbelasting Uitleg tarieven Geld.nl.
Service Klantenservice Veelgestelde vragen. Je bevindt je hier Geld.nl Autoverzekering Belasting auto Wegenbelasting. Bijna iedere autobezitter moet het betalen wegenbelasting. De wegenbelasting is een belasting voor het bezitten van een auto of motor. Het maakt hierbij niet uit hoeveel kilometers je rijdt. Hoeveel wegenbelasting je moet afdragen is van verschillende factoren afhankelijk. In dit artikel gaan we dieper in op de wegenbelasting ook wel motorrijtuigenbelasting genoemd. Wanneer je een auto koopt krijg je te maken met een aantal vaste kosten. Naast de verplichte autoverzekering moet je bijvoorbeeld ook wegenbelasting gaan betalen. De wegenbelasting gaat in op het moment dat je een auto koopt. Er zijn overigens een aantal uitzonderingen maar daarover lees je later in dit artikel meer.
BelastingTelefoon Auto 0800 0749 gratis.
Vanuit Nederland 0800 0749 gratis. Vanuit het buitenland 31 88 156 59 75. Voor vragen over motorrijtuigenbelasting mrb belasting zware motorrijtuigen bzm en belasting van personenauto's en motorrijwielen bpm bijvoorbeeld bij import van auto's. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Houd kenteken/burgerservicenummer BSN bij de hand. Bel de BelastingTelefoon alleen op telefoonnummers die wij zelf vermelden. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Javascript staat uit in deze internetbrowser.
Wegenbelasting auto berekenen.
In onze rekenmodule kunt u zien wat u voor een auto moet betalen aan wegenbelasting. Deze belasting kunt u per kwartaal of jaar betalen en de hoogte van het bedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren staan hieronder nader toegelicht. De wet bepaalt dat een motorvoertuig met 3 of meer wielen waarin personen max. 8 personen mee worden vervoerd en niet voldoen aan eisen zoals ze vallen onder een van de andere categorin behoren tot personenautos. Voor een personenauto dient u wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasting te betalen. De hoogte is afhankelijk van de onderstaande factoren.
Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto Contact Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier Home Contact Contactgids Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. De BelastingTelefoon Auto geeft uitleg over belastingen op autos en vervoer. Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. 0800 07 49 gratis E-mailadres. Contact opnemen via e-mail is niet mogelijk. Auto en vervoer Openingstijden. maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Telefoon vanuit het buitenland. Telefoon 31 88 156 59 75. Houd uw kenteken of burgerservicenummer bij de hand wanneer u de BelastingTelefoon belt. Bij de BelastingTelefoon Auto kunt u terecht met vragen over de motorrijtuigenbelasting mrb.
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Wanneer u een auto op uw naam heeft staan maar er niet mee rijdt is het verstandig en goedkoper om de auto tijdelijk te schorsen. Wanneer u uw auto het eerste jaar schorst kost u dat 100 en elke volgend jaar 50. U hoeft dan in deze periode geen motorrijtuigenbelasting te betalen. Tijdens de schorsing mag de auto niet gebruikt worden of op de openbare weg staan. Soms is sloop de enige optie omdat verkopen niet meer kan. In principe verkoopt u uw auto aan een sloopbedrijf en ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Vanaf dit moment bent u niet meer verantwoordelijk voor de voertuigverplichtingen zoals de betaling van wegenbelasting en het afsluiten van een WA verzekering.
Independer Toegang geweigerd.
Autobelasting.info Lees hier alles over autobelasting Tip.
Dit kan al snel handenvol autobelasting euros schelen! Naast de wegenbelasting kennen we ook de Belasting op Personenautos en Motorrijwielen BPM. Deze autobelasting wordt bepaald aan de hand van de milieuvriendelijkheid van uw auto. Als een auto bijvoorbeeld weinig tot geen CO2 uitstoot zal deze een stuk minder tot geen BPM kosten. Voor zeer zuinige autos daaronder verstaan we autos die minder dan 92 gram per kilometer uitstoten is er sprake van een vrijstelling voor de BPM. Let wel op dat deze regels in 2014 opnieuw gaan veranderen. Dan komt deze vrijstelling namelijk te vervallen. Alleen de autos die minder dan 51 gram per kilometer uitstoten mogen dan nog genieten van een vrijstelling. Staan de autobelastingregels altijd vast? De regels omtrent autobelasting zijn voortdurend in beweging.
autobelasting 2017.
Bekijk actiemodellen nieuwe auto's. Kan ik u helpen?
Autobelastingen Belastingen Ondernemersplein.
Zoekresultaat sluiten vind Sluit zoekformulier. Deze informatie is geplaatst door. Of u een auto van de zaak heeft of in uw eigen auto rijdt u krijgt te maken met autobelastingen. Welke belastingen dat zijn en wanneer u ze moet betalen leest u hier. Belasting van personenauto's en motorrijwielen bpm. Belasting zware motorrijtuigen/Eurovignet bzm. Deze informatie is geplaatst door de. Neem contact op met. Bel 0800 0749 gratis. Belastingen voor ondernemers met personeel. Gemeentelijke belastingen en waterschapsbelasting.

Contacteer ons