bereken wegenbelasting auto
Wegenbelasting opvragen via kenteken.
Wegenbelasting ophalen via kenteken. Op basis van uw kenteken uw wegenbelasting bereken via wegenbelasting.net. Vul hierboven het ketenteken in en druk op wegenbelasting ophalen. Vul uw kenteken in.
Wegenbelasting Berekenen tarief 2016.
Voor auto's die maximaal 50 gr/km CO2 uitstoten wordt het bedrag aan wegenbelasting gehalveerd. Gebruik voor de berekening van de wegenbelasting het ledig gewicht van je auto dit staat o.a. Heb je een kentekencard waarop alleen de massa rijklaar gewicht staat? Trek daar dan 100kg vanaf voor de berekening. Vanaf 2017 wordt de wegenbelasting van hybride auto's berekend over het totale gewicht dus inclusief het gewicht van de accu. Vanaf 2014 zijn alleen oltimers ouder dan 40 jaar altijd wegenbelastingvrij. Voor oldtimers tussen de 26 tot 40 jaar die op benzine rijden geldt een aangepast tarief als er in de wintermaanden niet mee wordt gereden.
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Bereken uw wegenbelasting. De tarieven van 2017 zijn verwerk in de berekening.
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
Via wegenbelasting.nl is het mogelijk om alle autogegevens op te vragen om extra zekerheid te krijgen. Bij een auto bus camper of bestelauto bent u verplicht om wegenbelasting te betalen. Het tarief dat u moet betalen verschilt per voertuig. Bereken via kenteken of handmatige invoer het tarief dat u moet betalen. De hoogte van het tarief is afhankelijk van diverse factoren. De vrijgestelde voertuigen wanneer er geen belasting betaald hoeft te worden. zijn onderanderen elektrische autos en caravans. Na het invullen van het kenteken kunt u op de knop Bereken klikken. De website zal nu de wegenbelasting berekenen en tonen op de pagina.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien. Ga direct naar hoofdnavigatie service menu zoeken. U bevindt zich op Privé Rekenhulpen Bereken uw motorrijtuigenbelasting Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Gegevens voor de berekening. Woont u in Nederland? Voor welk soort motorrijtuig wilt u een berekening maken? Selecteer het soort motorrijtuig. Personenauto met een CO2-uitstoot van 0 gr/km. Personenauto met een CO2-uitstoot van 1 tm 50 gr/km. Caravan vouwwagen of woonwagen. In welke provincie woont u? Op welke brandstof rijdt uw?
Hoeveel motorrijtuigenbelasting mrb moet ik betalen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Hoeveel motorrijtuigenbelasting mrb moet ik betalen? U betaalt mrb als u een personenauto bestelauto autobus motor of vrachtauto op uw naam heeft staan. De hoogte van deze wegenbelasting hangt af van het soort voertuig. Voor iedere soort motorrijtuig gelden andere normen die de hoogte van de mrb bepalen. Hierbij tellen het gewicht de soort brandstof en de CO 2 uitstoot mee. Naast de mrb betaalt u voor een personenauto of motor ook provinciale opcenten. Motorrijtuigenbelasting berekenen en betalen. De Belastingdienst heeft een rekenhulp voor motorrijtuigenbelasting. Hiermee kunt u berekenen hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen. U kunt de motorrijtuigenbelasting betalen via automatische incasso of met een acceptgiro. Kentekenblokkering bij niet betalen mrb.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Nu naar Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Als een motorrijtuig personenauto bestelauto vrachtauto motorrijwiel of autobus op uw naam staat moet u motorrijtuigenbelasting betalen. Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt af van een aantal factoren. Wilt u berekenen hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen dan kunt u gebruikmaken van de rekenhulp voor motorrijtuigenbelasting. Beantwoord de vragen in deze rekenhulp en klik op Bereken. Is een vraag niet duidelijk? Klik dan op het vraagteken voor meer informatie.
Wegenbelasting auto berekenen.
Bereken de wegenbelasting voor uw auto voor het jaar 2017

Contacteer ons