auto belastingdienst
Wegenbelasting auto berekenen.
In onze rekenmodule kunt u zien wat u voor een auto moet betalen aan wegenbelasting. Deze belasting kunt u per kwartaal of jaar betalen en de hoogte van het bedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren staan hieronder nader toegelicht. De wet bepaalt dat een motorvoertuig met 3 of meer wielen waarin personen max. 8 personen mee worden vervoerd en niet voldoen aan eisen zoals ze vallen onder een van de andere categorin behoren tot personenautos. Voor een personenauto dient u wegenbelasting ookwel motorrijtuigenbelasting te betalen. De hoogte is afhankelijk van de onderstaande factoren.
Auto Alle informatie over auto belasting.
Auto belasting in Nederland. Wanneer u een auto bezit krijgt u te maken met vele soorten belastingen en regels. Ook wanneer u er niet mee de weg op gaat krijgt u te maken met auto belasting. Op internet zijn er diverse rekenprogrammas te vinden waarmee u de auto belasting ofwel de wegenbelasting kunt berekenen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld berekenen met welke auto belasting u te maken krijgt en hoeveel wegenbelasting u per jaar moet betalen. Wilt u weten wat de wegenbelasting precies inhoudt en hoe deze berekend wordt?
Auto van de onderneming.
Auto van de onderneming. Gebruikt u een auto of bestelbus voor uw onderneming? Kijk dan welke regels er voor u gelden. Maakt u meerdaagse internationale ritten als transportondernemer? Dan hebt u recht op aftrek van verblijfskosten.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Auto en vervoer.
Nieuwe auto op het oog? Bereken zelf uw motorrijtuigenbelasting. Altijd op tijd motorrijtuigenbelasting betalen? Vraag een automatische incasso aan. Lees hoe u een automatische incasso aanvraagt. Hoe vraag ik een Verklaring geen priv├ęgebruik auto aan? Dat kunt u meteen online regelen. U kunt uw verklaring ook wijzigen of intrekken. Verklaring wijzigen of intrekken. Ik importeer een occasion. Hoeveel bpm betaal ik? Hoe doe ik bpm-aangifte bij import van een auto of motor?
Ik koop een auto of motor.
Dan moet u een aantal zaken regelen voordat u in uw auto of op uw motor mag rijden. Wat is uw situatie? Wat moet u doen? Ik koop een nieuwe auto of motor. Als u een nieuwe auto of motor koopt moet u. het kenteken op uw naam laten zetten. Koopt u een nieuwe personenauto of motor? Dan zorgt de importeur voor de betaling van bpm. Koopt u als particulier een bestelauto? Dan moet u zelf de bpm betalen. U ontvangt hierover bericht van de Belastingdienst. Kenteken op uw naam laten zetten RDW. Een motorrijtuig kopen en de motorrijtuigenbelasting. Ik koop een gebruikte auto of motor. Als u een gebruikte auto of motor koopt moet u.
BelastingTelefoon Auto 0800 0749 gratis.
Bel BelastingTelefoon alleen op nrs die wij zelf vermelden. Per brief of e-mail. Niet met ons eens? Uw rechten en plichten. Hulp van andere organisaties. Fraude misdaad en misstanden melden. BelastingTelefoon Auto 0800 0749 gratis. Vanuit Nederland 0800 0749 gratis.
Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto Contact Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier Home Contact Contactgids Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. De BelastingTelefoon Auto geeft uitleg over belastingen op autos en vervoer. Belastingdienst / BelastingTelefoon Auto. 0800 07 49 gratis E-mailadres. Contact opnemen via e-mail is niet mogelijk. Auto en vervoer Openingstijden. maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Telefoon vanuit het buitenland. Telefoon 31 88 156 59 75. Houd uw kenteken of burgerservicenummer bij de hand wanneer u de BelastingTelefoon belt. Bij de BelastingTelefoon Auto kunt u terecht met vragen over de motorrijtuigenbelasting mrb.
Belastingen op auto en motor.
Belastingen op auto en motor. U reist naar uw werk. Belastingen op auto en motor. Koopt of importeert u een auto of motor? Of laat u een motorrijtuig op uw naam stellen? Dan betaalt u belasting. Als een motorrijtuig personenauto bestelauto vrachtauto autobus of motor op uw naam staat moet u motorrijtuigenbelasting betalen. Bpm is de belasting van personenautos en motorrijwielen.

Contacteer ons