bereken motorrijtuigenbelasting
Wegenbelasting opvragen via kenteken.
Wegenbelasting ophalen via kenteken. Op basis van uw kenteken uw wegenbelasting bereken via wegenbelasting.net. Vul hierboven het ketenteken in en druk op wegenbelasting ophalen. Vul uw kenteken in.
Hoeveel motorrijtuigenbelasting mrb moet ik betalen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier Home Alle onderwerpen Belastingen op auto en motor Vragen over belastingen op auto en motor Hoeveel motorrijtuigenbelasting mrb moet ik betalen? Belastingen op auto en motor. Deze hoofdrubriek bevat 5 rubrieken. Hoeveel motorrijtuigenbelasting mrb moet ik betalen? U betaalt mrb als u een personenauto bestelauto autobus motor of vrachtauto op uw naam heeft staan. De hoogte van deze wegenbelasting hangt af van het soort voertuig. Voor iedere soort motorrijtuig gelden andere normen die de hoogte van de mrb bepalen. Hierbij tellen het gewicht de soort brandstof en de CO 2 uitstoot mee.
Motorrijtuigenbelasting.
Hebt u een motorrijtuig op uw naam laten zetten en krijgt u niet binnen 1 maand een rekening van ons? Neem dan contact met ons op. Hoeveel motorrijtuigenbelasting betaal ik? Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt af van het soort motorrijtuig dat u hebt. Daarnaast zijn onder andere de volgende factoren van invloed. hoe milieuvervuilend het motorrijtuig is. in welke provincie de houder is gevestigd. Wilt u weten hoeveel motorrijtuigenbelasting u precies moet betalen? Maak dan een berekening met de rekenhulp Bereken uw motorrijtuigenbelasting. De motorrijtuigenbelasting voor uw vrachtauto staat in de tabellen bij Motorrijtuigenbelasting vrachtauto. Hoe betaal ik mijn motorrijtuigenbelasting? U kunt uw motorrijtuigenbelasting betalen via een automatische incasso of met een acceptgiro.
WEGENBELASTING Direct online berekenen!
vul hier uw kenteken in. personenauto met co2 tm 50gr/km.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien. Ga direct naar hoofdnavigatie service menu zoeken. U bevindt zich op Privé Rekenhulpen Bereken uw motorrijtuigenbelasting Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Gegevens voor de berekening. Woont u in Nederland? Voor welk soort motorrijtuig wilt u een berekening maken? Selecteer het soort motorrijtuig. Personenauto met een CO2-uitstoot van 0 gr/km. Personenauto met een CO2-uitstoot van 1 tm 50 gr/km. Caravan vouwwagen of woonwagen. In welke provincie woont u? Op welke brandstof rijdt uw?
Wegenbelasting berekenen 2017 Berekenen.nl.
Het is op dat moment van belang om aan te geven in welke provincie je woont. Dit heeft te maken met de provinciale opcenten een bedrag dat de provincie rekent als belasting over de motorrijtuigenbelasting die je betaalt. Het tarief van de provincie kan sterk verschillen waardoor het van belang is om aan te geven waar je woonachtig bent. De volgende twee vragen hebben betrekking op de auto die je rijdt en waarvoor je de wegenbelasting wilt berekenen. Het is van belang om aan te geven op welke brandstof de auto rijdt en wat de gewichtsklasse van de auto is. Diesel vormt de duurste categorie voor de wegenbelasting benzine vormt een gemiddeld dure keuze en aardgas is het meest voordelig.
Bereken uw motorrijtuigenbelasting.
Nu naar Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Als een motorrijtuig personenauto bestelauto vrachtauto motorrijwiel of autobus op uw naam staat moet u motorrijtuigenbelasting betalen. Hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen hangt af van een aantal factoren. Wilt u berekenen hoeveel motorrijtuigenbelasting u moet betalen dan kunt u gebruikmaken van de rekenhulp voor motorrijtuigenbelasting. Beantwoord de vragen in deze rekenhulp en klik op Bereken. Is een vraag niet duidelijk? Klik dan op het vraagteken voor meer informatie.
Wegenbelasting 2017 berekenen.
Bereken uw wegenbelasting. De tarieven van 2017 zijn verwerk in de berekening.

Contacteer ons